Anotació

Fotos del diumenge verd

P1020293
Català:

2n Diumenge Verd

El sis d’abril varem tenir el plaer de donar la benvinguda a 20 adults i 10 nens a Sant Maurici del Calç per al segon Diumenge Verd. Formarem 3 equips per abordar les diferents tasques i varem gaudir d’un bonic clima i temperatures suaus.

Per veure més fotos, fes clic aquí.

L’equip u va treballar en la construcció d’una tanca per l’hort.L’equip dos va construir una cuina de fusta per al exterior, feta completament sense cargols.L’equip tres va aclarir el terreny del pati de la capella per a plantar uns arbres fruiters.

Després de quatre hores gratificants i esgotadores conduïrem per a unir-nos als nostres veïns de “Som Comunitat”, per a la seva celebració de primavera amb temps per l’esplai.

Gràcies a totes les mans que ajudaven, el vostre suport amb la ment i amb  l’acció i amb ganes de tornar a veure’ns!

Anoteu la data per al tercer Diumenge Verd: 18 de maig

P1020249

 Castellano:

2⁰ Domingo Verde

El seis de abril, tuvimos el placer de dar la bienvenida a 20 adultos y 10 niños en San Maurici del Calç para el segundo Domingo Verde. Formamos 3 equipos para abordar las diferentes tareas y disfrutamos de un hermoso clima y temperaturas suaves.

Para ver más fotos, clica aquí.

El equipo uno trabajó en la construcción de una valla para el huerto.El equipo dos construyó una cocina de madera para el exterior, hecha completamente sin tornillos. El equipo tres aclaró el terreno del patio de la capilla para plantar algunos árboles frutales.

Después de cuatro horas gratificantes y agotadoras conducimos para unirnos a nuestros vecinos de “Som Comunitat”, para su celebración de primavera con tiempo para el esparcimiento.

Gracias a todas las manos que ayudaban, vuestro apoyo en la mente y en la acción y con ganas de volver a veros!

Anotad  la fecha para el tercer Domingo Verde: 18 de Mayo

P1020237

English:

 2. Green Sunday

On April the 6th we had the pleasure to welcome 20 adults and 10 children in San Maurici del Calç for the second Green Sunday. We formed 3 teams to tackle the different tasks and enjoyed the beautiful weather and mild temperatures.

To see more fotos, click here.

Team one worked on constructing a fence for the vegetable garden.
Team two built an out-door kitchen from wood, made entirely without screws.
Team three cleared the ground of the chapel yard in order to convert it into an orchard.

After four fulfilling and tiring hours we drove up to join our neighbours, the “Som” community, for their spring celebration and some quality chill-out time.

Thanks to all the helping hands, your support in mind and action and looking forward to seeing you again!

Save the date for the third Green Sunday: 18th of May

 

P1020260

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari