Anotació

Fotos del primer diumenge verd

P1020081Català:

El jardí està prenent forma

Gràcies a moltes mans, hem fet un bon progrés per a aconseguir que el jardí sigui a punt per a la plantació dels primers vegetals i arbustos fruiters a la primavera.

El següent DIUMENGE VERD és el 6 d’abril. Si estàs lliure, vine i uneix-te a nosaltres per conèixer-nos, aprendre sobre les diverses activitats a KanAwen i gaudir d’un dia al camp.

P1020083

Castellano:

El jardín está tomando forma

Gracias a muchas manos, hemos hecho un buen progreso para conseguir que el  jardín esté listo para la plantación de los primeros vegetales y arbustos frutales en la primavera.

El siguiente DOMINGO VERDE es el 6 de Abril. Si estas libre, ven y únete a nosotros para conocernos, aprender acerca de las diversas actividades en KanAwen y disfrutar de un día en el campo.

barny

English

The Garden is taking shape

Thanks to many helping hands, we have made good progress on getting the garden ready for planting our first vegetables and fruit bushes this spring.

The next GREEN SUNDAY is on April the 6th. If you are free, come and join us to get to know us, learn about the various activities in KanAwen and enjoy a day in the countryside.

P1020066 IMG_1057

Graciés a tots!!

Gracias a todos!!

THANKS everyone!!

Deixa un comentari